Midori-muistikirjoja, kansia ja Kaweco-kyniä saa myös Holvi-verkkokaupastamme 04.06.2019

Tiesitkö, että bookm-ark.fi:llä on verkkokauppa myös Holvissa? Voit ostaa sieltä Midori-muistikirjoja, niihin sopivia suojakansia sekä valikoimassamme olevia kyniä – myös mahtavia Kawecon lyijytäytekyniä. Kannattaa siis suunnata Holviin, jos PayPal ei pelitä eikä luottokortin käyttö verkko-ostoksissa innosta, sillä Holvin puolella käytössäsi on myös verkkomaksumahdollisuus pankkitunnuksilla.

Mikä ihmeen Holvi?

Holvi on vuonna 2011 perustettu kotimainen yritysverkkopankki, joka tarjoaa pankki- ja taloushallintapalveluiden ohella yksinkertaisen ja varsin kätevän verkkokauppapalvelun. Yritystilimme on Holvissa, joten pienen lisä-verkkokaupan pyörittäminen on ollut oikein luontevaa.

Tämä iso verkkokauppamme pyörii WooCommerce-alustalla ja tähän verrattuna Holvin verkkokauppapalvelu tarjoaa hyvin rajalliset muokkausmahdollisuudet. Konehuonekaan ei ole käytettävyydeltään kovin joustava. Siksi olemme vieneet sinne vain paperitavaraosastomme. Kaikki arkkitehtuurikirjat ja lehdet löytyvät vastedeskin täältä ‘ison kaupan’ puolelta.

Mitä Holvin puolelta löytyy?

Olemme lisänneet Holvin puolelle kaikki valikoimaamme kuuluvat paperitavarat: Midorin muistikirjat (cotton ja MD-paperilla, viivoitettuna, ruudullisina ja blankoina kaikissa kokoluokissa), Midorin cotton-lehtiöt sekä WM Grain -lehtiöt ja -muistikirjaset. Holvin puolelta löytyvät myös Midori-muistikirjoja suojaavat irtokannet sekä kirkkaasta vinyylistä että Cordoba-kartongista valmistettuina. Lisäksi Holvi-verkkokaupastamme saat koko pienen kynävalikoimamme.

Toimitusehdot ja postimaksut ovat Holvin puolella samat kuin täällä isossa kaupassakin. Ainoa ero on valikoimassa ja maksutapavaihtoehdoissa. Jos siis etsit nimenomaan Midoreita ja kyniä ja suosit verkkomaksua pankkitunnuksilla, suuntaa suoraan Holviin.

Holvi-kauppamme osoite on holvi.com/shop/Bookmarchitecture/. Tervemenoa – ja tervetuloa!

Holvi-verkkokauppamme etusivu osoitteessa holvi.com/shop/Bookmarchitecture/.