We are here : A new online architecture bookshop 21.06.2016 – Posted in: News

Hello, world! I’m happy to announce some big news: Bookmarchitecture Ltd is a reality!  Bookm-ark.fi is a new online architecture bookshop for used books about Finnish architecture – or any books on architecture that is good and interesting. Furthermore, we’ll also sell good-quality stationary and intend to produce and sell some cool stuff for souvenirs and mementoes of great Finnish architecture.

Päivää maailma! On ilo ilmoittaa isoista uutisista: Bookmarchitecture Oy on totta! Bookm-ark.fi on uusi arkkitehtuuriantikvariaatti, joka myy kirjoja suomalaisesta arkkitehtuurista – tai ylipäätään hyviä ja mielenkiintoisia arkkitehtuurikirjoja. Tulemme myös myymään laadukkaita muistiinpanovälineitä ja tuottamaan myyntiin kivoja matkamuistoja ja muistoesineitä, joiden aiheena on upea suomalainen arkkitehtuuri.