GDPR Information | Asiakastietojen tietosuojasta 05.06.2018 – Posted in: News

[In English, scroll down] Uusi EU-tietosuoja-asetus on astunut voimaan ja niinpä bookm-ark.fi:kin on päivittänyt tietosuojaselosteensa vastaamaan tuoreen GDPR-lainsäädännön vaatimuksia. Koska en halua kuormittaa kenenkään sähköpostilaatikkoa jälleen yhdellä GDPR-tiedotteella, päätin koota verkkokauppamme äskettäin päivitetyn tietosuojaselosteen keskeisimmät asiat pähkinänkuoressa tähän.

  • Keräämme asiakkaidemme yhteystiedot vain verkkokauppatilauksen toimittamista varten.
  • Luovutamme asiakasrekisterimme tietoja vain maksuliikenne- ja kuljetuspalveluista huolehtiville kumppaneillemme sekä kirjanpitäjällemme. Säilytämme asiakasdataa kirjanpitolain edellyttämät 6 vuotta.
  • Käytämme Google Analytics -data-analyysipalvelua verkkosivustomme toiminnan kehittämistä varten. Google Analytics säilyttää verkkoliikennedataamme 14 kuukautta.

Siinäpä se. Uutiskirjeitä emme lähettele, emmekä muutakaan markkinointimateriaalia. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudestaan tältä sivulta ja jos joku asia huolettaa, olkaa yhteyksissä. Toivotan innostavia ja turvallisia ostohetkiä verkkokaupassamme!


The new EU-wide legislation about data protection has come into effect, so we’ve updated our Privacy Policy accordingly. As I don’t want to send any more GDPR traffic to anybody’s inbox, I thought it might be a good idea to summarise the main points of our updated Privacy Policy in a nutshell here.

  • We collect customer data only to deliver the customer’s order.
  • We forward customer data only to our partners that handle payments and shipping for us as well as our accountant. We keep the data for 6 years as per required by the Finnish Accounting Act.
  • We use Google Analytics tracking service to improve our web pages. Google Analytics keeps our website data for 14 months.

That’s about it. We don’t send email newsletters or any other email marketing material. The full documentation of our Privacy Policy can be found here, and if you’re worried about something, don’t hesitate to contact us. Have an inspiring and safe shopping experience on our webshop!

PS. The image is a public domain photo from Wikimedia Commons: People working in Card Division in the Library of Congress, Washington, D.C.