COBE: Our Urban Living Room Pop-Up 16.11 & 30.11 Laituri, Helsinki 19.11.2018 – Posted in: News

Hei, tiedoksenne, että myyn COBE-kirjaa kahtena pop-up-myyntipäivänä COBEn Our Urban Living Room -näyttelyn yhteydessä Laiturilla Helsingissä. COBE Our Urban Living Room pop-up-myynnit ovat perjantaina 16. ja 30.11.2018 näyttelyn aukioloaikana klo 12-16, osoite siis Laituri, Narinkka 2, Helsinki. Laiturilla on esillä myös Helsinki High Rise -kilpailun voittaneet ehdotukset, ja molemmat näyttelyt sulkeutuvat 30.11. Tervetuloa siis kipinkapin, vielä ehtii sekä näyttelyyn että kirjaostoksille!

Just a quick note: I’ll hold two small pop-up book sale events for the COBE catalogue in accordance with the COBE exhibition Our Urban Living Room at the Laituri venue in Helsinki. The COBE Our Urban Living Room pop-up events are on Fridays the 16th and the 30th of November, 2018, from 12 to 16; address Laituri, Narinkka 2, Helsinki. The place also showcases the results of the recent Helsinki High Rise architectural competition; both exhibitions close on 30 Nov. Hurry up, still some time to see the show and get the book!