Kirjailta: Rakenna, kärsi ja unhoita 13.02.2020 – Posted in: News

Tapahtumauutinen: arkkitehti, rap-taiteilija, elokuvaentusiasti, tohtorikoulutettava Helmi Kajaste saapuu vieraaksemme kertomaan esikoisteoksestaan Rakenna, kärsi ja unhoita (Kosmos, 2020). Ja mikä vieläkin mahtavampaa, arkkitehti, arkkitehtuurikriitikko Esa Laaksonen tulee myös paikalle ja haastattelee kirjailijaa hänen ajatuksistaan, arkkitehtuurin ja elokuvan suhteesta ja paljon muusta.

Tapahtuma on sunnuntaina 1.3.2020, tarkempi tapahtumainfo löytyy Facebook-sivultamme. Koska tilamme on minipieni, varaa itsellesi oma jakkara niin mahdut sisään ja pääset mukaan. Voit myös ennakkotilata Helmin kirjan – näin varmistat että saat varmasti omasi.

Tilaisuus on ilmainen ja talo tarjoaa virvokkeita. Toivottavasti pääset mukaan!

Rakenna, kärsi ja unhoita -kirjoja pöydällä