Kiirettä pitää | Busy, busy holidays 30.07.2016 – Posted in: Inspiration

Heinäkuu on kulunut uskomattoman nopeasti mukavan työn merkeissä. Hienoja kirjayksilöitä on tulossa valikoimiimme – iso kiitos kanssamme jo asioineille kollegoille, jotka kuka mistäkin syystä haluaa siivota kirjahyllyään. Verkkokauppaakin on rakennettu. WordPress-moottorilla pyörivien sivujen teemaksi valikoitui Laborator-tiimin Aurum, jossa oli lupaava kirjakauppa-demo valmiina. Varsinainen kauppa tulee alkuvaiheessa pankkimme holvi.com:in yhteyteen, sinnekin on jo päivitetty tuotetietoja ja kuvia. Avajaisia voimme näillä näkymin viettää ennen syyskylmiä. Alla oleva kuva on virtuaalikauppamme inspiraationa: kuva tuli Aurum-teeman mukana ja on berliiniläisestä Ocelot-kirjakaupasta. Houkutteleva, vai mitä?

Ocelot,-not-just-another-bookstore-120269.XL

This July has passed unbelievably rapidly with hands full of fun work. We’ve obtained some nice titles, thanks to the fellow architects who have already been our clients and who, for one reason or another, are clearing their bookshelves. Our online bookshop is developeding as well. Our site is powered by WordPress for which we chose the Aurum theme by Laborator as it had a promising bookshop demo readily available. The real online shop will be kicked off by our bank holvi.com where we have already updated photos and product information. At this pace, the Grand Opening could well take place before the autumn colds arrive. The image above provides some inspiration for our virtual shop: the photo was bundled in the Aurum demo and it’s from the Ocelot bookshop in Berlin. Quite tempting, wouldn’t you agree?