Our bookshop opening hours | Kirjakauppamme aukioloajat 2017 07.11.2017 – Posted in: News

[In English, please scroll down] Kirjakauppamme uusi työhuone Hietsun Paviljongissa alkaa olla siinä kunnossa, että voin avata ovet ja toivottaa ihmiset tervetulleeksi tutkimaan hyllyjä ja lueskelemaan mielenkiintoisia arkkitehtuurikirjoja eri aihepiireistä ja eri aikakausilta. Valikoima elää koko ajan, eikä verkkokaupassa ole kuin osa kirjoista. Julisteita on ripustettu esille seinille, ja esillä on myös Pilotin ja Pentelin ihania kyniä ja Midorin muistikirjoja, joita voit kokeilla rauhassa. Mahdolliset ostokset voit maksaa kortilla.

Loppuvuoden 2017 aukioloajat

  • Päivitetty 1.12.2017 ja 29.12.2017
  • Sunnuntaisin klo 12–15 (ei jouluaattona 24.12 eikä uuden vuoden aattona 31.12). Klassinen Hietsu -konserttien ystävänä siirryn kuuntelemaan musiikkia jo klo 15, tarkista Facebook-sivultamme ajantasaisin tieto.
  • Joulukuussa myös keskiviikkoisin klo 15–18 (13.12, 20.12 ja 27.12)
  • Tai sopimuksen mukaan (olen paikalla lähes päivittäin miten sattuu)

Lämpimästi tervetuloa! Hietsun paviljonki löytyy osoitteesta Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki.


Our new workspace at Hietsun Paviljonki finally starts to look like a proper workroom. Things are now in such an order that I can finally open the doors and invite you to come and explore our bookshelves and browse interesting books about architecture from various viewpoints and published in different eras. Our selection is constantly changing, and the webshop is never fully up to date.

We’ve decorated the walls with the posters that we sell, and we have on display the wonderful Pilot and Pentel pens and the Midori notebooks on display so that you can test them without hassle. If you’d like to buy something, you can pay your purchases with the credit card.

Opening hours until the end of the year 2017

  • Updated 1 Dec and 28 Dec 2017
  • Sundays between 12 and 15 (except for the Christmas Eve the 24th Dec and the New Year’s Eve the 31st Dec); as a friend of the Klassinen Hietsu concert series I’ll move to the great hall to listen to music at 15; check our Facebook page for the most updated info
  • December Wednesdays between 15 and 18 (the 13th, 20th and the 27th Dec)
  • Or by appointment (I’m there almost daily at random hours)

I wish you warmly welcome to visit us at Hietsun Paviljonki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki.

Hietsun paviljonki bookshelf