Selailutunnit keväällä 2018 sunnuntaisin | Bookshop browsing hours in spring 2018 on Sundays 03.01.2018 – Posted in: News

Uusi vuosi, uudet selailutunnit! Keväällä 2018 työhuoneemme Hietsun Paviljongissa on pääsääntöisesti auki aina sunnuntaisin klo 12–15 sekä tietenkin aina myös sopimuksen mukaan. Päivitän Facebook-sivullemme mahdolliset muutokset. Kannattaa huomioida myös Hietsun Paviljongin hieno klassisen musiikin konserttisarja. Tervetuloa selailemaan koko ajan laajenevaa ja vaihtuvaa arkkitehtuurikirjojen valikoimaamme!


New Year, new browsing hours! We’ve updated our workshop schedule for spring 2018. From January until April, our workshop will be open on Sundays from 12 to 15 and, of course, also by appointment. When planning your visit, check out our Facebook page for any changes. I strongly recommend to heed the wonderful concert series of classical music also available at the Hietsun Paviljonki. Welcome to browse our expanding and constantly changing range of architecture books!

https://www.facebook.com/bookmarchitect/videos/2004643433133733/