Selailutunnit keväällä 2018 sunnuntaisin | Bookshop browsing hours in spring 2018 on Sundays 3rd January 2018

Uusi vuosi, uudet selailutunnit! Keväällä 2018 työhuoneemme Hietsun Paviljongissa on pääsääntöisesti auki aina sunnuntaisin klo 12–15 sekä tietenkin aina myös sopimuksen mukaan. Päivitän Facebook-sivullemme mahdolliset muutokset. Kannattaa huomioida myös Hietsun Paviljongin hieno klassisen musiikin konserttisarja. Tervetuloa selailemaan koko ajan laajenevaa ja vaihtuvaa arkkitehtuurikirjojen valikoimaamme!


New Year, new browsing hours! We’ve updated our workshop schedule for spring 2018. From January until April, our workshop will be open on Sundays from 12 to 15 and, of course, also by appointment. When planning your visit, check out our Facebook page for any changes. I strongly recommend to heed the wonderful concert series of classical music also available at the Hietsun Paviljonki. Welcome to browse our expanding and constantly changing range of architecture books!

Peek at the bookm-ark.fi workshop

Uusi vuosi, uudet selailutunnit! Tammikuusta huhtikuuhun saa tulla tutkimaan arkkitehtuurikirjojen valikoimaamme sunnuntaisin klo 12–15 – ja tietenkin sopimuksen mukaan. Lämpimästi tervetuloa! — New Year, new browsing hours! From January until April 2018, our workshop will be open on Sundays from 12 to 15 – and, of course, by appointment. Welcome to browse our range of architecture books!

Julkaissut bookm-ark.fi 3. tammikuuta 2018