Summer Season Opening Hours and Services 2018 | Kesäkauden aukioloajat ja palvelut 2018 24.04.2018 – Posted in: News

[In English, scroll down] Kaivattu, odotettu kevät on vihdoin saapunut Helsinkiin. Vuodenajan vaihdos tuo tänä vuonna mukanaan kaksi tärkeää muutosta arkkitehtuurikirjakauppamme kesäkauden toimintaan. Työhuoneemme aukioloajat ja palvelut muuttuvat kesäkaudeksi 2018.

Toukokuussa 2018 kirjakauppias Anni huitelee maailmalla muun muassa vaeltamassa Kroatiassa ja Venetsian arkkitehtuuribiennaalin hulinoissa. Verkkokauppamme palvelee toki 24/7 kuten aina, mutta tilausten toimituksissa saattaa olla pidempiä, noin viikon mittaisia viiveitä. Jos tarvitset oman tilauksesi itsellesi pikavauhtia, niin ota yhteyttä tai laita asiasta huomautus tilauksesi yhteyteen, niin yritämme parhaan kykymme mukaan saada kirjapaketit matkaan ilman odottelua.

Toinen kesäkauden tuoma muutos on se, että kirjakauppa-työhuoneemme ovet Hietsun Paviljongissa avautuvat toukokuusta elokuuhun 2018 vain satunnaisina selailupäivinä. Olet tervetullut käymään muulloinkin: ota yhteyttä niin sovitaan aika. Kesän selailupäivien ajankohdat ovat vielä varmistumatta, mutta ilmoitan niistä täällä blogissa ja Facebook-sivullamme tarkemmin hiukan myöhemmin. Iloista ja tapahtumarikasta arkkitehtuurikesää odottaen!


Long-awaited spring has finally arrived in Helsinki. This year, the change of season will have two consequences on our architecture bookshop. Our opening hours and services will have some changes during summer season 2018.

First off, in May 2018, Anni the bookmonger will be mostly out of town e.g. hiking in Croatia and busying herself with the Venice Architecture Biennale. The webshop will naturally be open 24/7 as usual, but there may be some week-long delays in the shipments. If you acutely need your books and need them to be delivered swiftly, please contact us or leave a note about your request in your order so that we can at least try to ship your books without excessive waiting.

Another seasonal change is that from May to mid-August 2018, we’ll keep our workshop doors open only on a few, occasional browsing days. You are very welcome to visit us anytime: just contact us and book an appointment. The browsing day summer schedule is still somewhat unconfirmed, but I’ll post the dates here on the shop blog and announce the events on our Facebook page as soon as I know more. Looking forward to a lovely and busy architectural summer!