Book launch on Thursday: COBE Architects Our Urban Living Room (Arvinius + Orfeus 2018) 21.08.2018 – Posted in: News

Tanskalaisen COBE Architects -toimiston näyttely avautuu Taiteiden yönä torstaina 23.8.2018 Helsingissä. Samassa yhteydessä julkaistaan myös uusi painos loppuunmyydystä kaupunkisuunnittelun bestselleristä Our Urban Living Room – Learning from Copenhagen (Arvinius + Orfeus 2018). Bookm-ark.fi on mukana kuvioissa: olen paikan päällä näyttelyn avajaisissa myymässä kirjaa ja kirja tulee myös verkkokauppaanja työhuoneelle myyntiin heti avajaisten jälkeen. Tässä linkit kustantajan kirjasivulle sekä näyttelyn avajaistapahtumaan. Nähdään Laiturilla!


COBE Architects is a Danish architecture office whose exhibition will open in Helsinki on the Night of the Arts Thursday 23 August 2018. Besides the vernissage, there will also be a book launch of the 2nd edition of the sold-out bestseller in urban design: Our Urban Living Room – Learning from Copenhagen (Arvinius + Orfeus 2018). Bookm-ark.fi is heavily involved: I’ll be there selling the new book and the book will also be available in the webshop and workshop right after the vernissage. For further information, please visit the publisher’s book page and Facebook event about the vernissage. See you at Laituri!

COBE Architects. Israels Plads, Copenhagen. Photo: Rasmus Hjortshøj

COBE Architects. Israels Plads, Copenhagen. Photo: Rasmus Hjortshøj