Bookm-ark.fi at Google SPAN in Helsinki 1 November 2018 20.10.2018 – Posted in: News

Iloisia uutisia! Pieni arkkitehtuurikirjakauppamme on pyydetty mukaan Google SPAN -tapahtumaan, joka järjestetään tänä vuonna torstaina 1.11.2018 Helsingin Wanhassa Satamassa. Kyseessä on Googlen jo viidettä kertaa järjestämä kansainvälinen designtapahtuma, joka kokoaa yhteen muotoilu- ja teknologia-alojen vaikuttajia. Bookm-ark.fi esittelee arkkitehtuurikirjallisuutta tapahtuman popup-markkinapaikalla ja Anni Vartola puhuu tapahtumassa kirjastojen arkkitehtuurista Venetsian Biennaalin Suomen paviljongin Mind-Building-näyttelyn näkökulmista.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Googlen SPAN -tapahtumasivulta osoitteesta design.google/span2018 ja Archinfon sivuilta osoitteesta archinfo.fi/2018/10/googlen-design-konferenssi-saapuu-helsinkiin-suomen-biennaalinayttely-mind-building-mukana-ohjelmassa. Nähdään Spanissa, markkinapaikka on avoin yleisölle klo 10.30–16!


Happy news! Our tiny architecture book nook has been asked to participate in the Google SPAN event that takes place at Wanha Satama in Helsinki on Thursday 1 November 2018. This year makes already the fifth round of the international SPAN events bringing together influential designers and technologists. Bookm-ark.fi will showcase highlights of our architecture literature at the Google SPAN popup market and Anni Vartola will speak about the Mind-Building exhibition at this year’s Venice Biennale and the relevance of public libraries and architecture in general.

More information about the SPAN event is available at  design.google/span2018. See you there, the marketplace is open for public from 10:30 until 16!