Bookm-ark.fi avaa ovensa joulukuun viikonloppuina 2018 | Shop open on December weekends 2018 12.11.2018 – Posted in: News

[In English, scroll down] Pimeistä pimein aika on nielaissut Helsingin, mutta ei anneta sen latistaa vuodenvaihteen juhlakauden odotusta. Bookm-ark.fi avaa ovensa joulukuun viikonloppuina 2018.  Tiistai-aukiolojen lisäksi pieni kirjanurkkauksemme Hietsun Paviljongissa on avoinna kävijöille joulukuun jokaisena viikonloppuna klo 11–15. Tervetuloa selailemaan kirjatarjontaa, juttelemaan arkkitehtuurista, kokeilemaan Midorin muistikirjoja, hakemaan lahjavinkkejä ja tunnelmoimaan Hietsun Paviljongin ainutlaatuisessa miljöössä. Kannattaa huomioida myös Klassinen Hietsu -konserttisarjan sunnuntaimatinea 9.12.2018 klo 15.

Bookm-ark.fi avoinna marras-joulukuussa 2018
Tiistaisin klo 10–18
Joulukuussa myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–15
Tarjolla kahvia, teetä ja piparkakkuja
Tervetuloa!

Shop open on December weekends 2018

The darkest dark has engulfed Helsinki, but let’s not get discouraged by it and let it dishearten the waiting of the Holiday Season. Bookm-ark.fi opens its doors on December weekends in 2018. In addition to the regular Tuesday opening hours, our architecture book nook in Hietsun Paviljonki is open on Saturdays and Sundays from 11 to 15 in December. Please feel free to pop in to browse our selection of architecture books, talk about architecture, give the Midori notebooks a try, pick up gift ideas and get sentimental in the unique Hietsun Paviljonki atmosphere. Please also note the Klassinen Hietsu matinee on Sunday 9 Dec at 15.

Bookm-ark.fi opening hours in November and December 2018
Tuesdays from 10 to 18
In December also on Saturdays and Sundays from 11 to 15
We serve a cup of coffee or tea and a traditional gingerbread biscuit
Welcome!