Kaweco push pencils are here! | Kawecon lyijytäytekynät ovat saapuneet! 04.12.2018 – Posted in: News

[In English, scroll down] Joulun tunnelma on katossa, sillä kauppaan saapui juuri aivan mahtavia lyijytäytekyniä. Kaweco on vanha saksalainen laatukynien valmistaja, ja otin kokeeksi myyntiin pienen erän lyijykyniä heidän laajasta tuotevalikoimastan. Ajattelin erityisesti niitä taiteilijoita, arkkitehteja ja piirtäjiä, jotka arvostavat kynissä vankkaa ja kestävää metallirakennetta ja toimintavarmaa mekanismia.

Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä uhkealla 5.6 mm:n lyijyllä ladattu Sketch Up, tyylikkäät Special ja Special S -mallit sekä kyniin sopivia lyijypakkauksia. Kawecon lyijytäytekynät sopivat fantastisesti sekä omaan käyttöön että erinomaiseksi lahjaksi, sillä Kaweco pakkaa kynänsä fiksun näköisiin, metallisiin rasioihin. Tervetuloa pistäytymään puodissamme ja testaamaan kyniä tänne Hietsun Paviljonkiin!

Kaweco Sketch Up Pencil

Our Christmas spirit is now high because our shop just got a selection of awesome push pencils. Kaweco is an old, esteemed German company renowned for their high-quality pens and pencils. I took a small sample batch from their vast product line to test in our shop; I was thinking especially of artists, architects and other doodlers who esteem the sturdy and long-lasting metal structure and reliable mechanism in their pencils.

Our current selection includes the mighty Sketch Up, loaded with mighty 5.6 mm lead, the elegant Special and Special S models and Kaweco’s fitting lead refills. Kaweco push pencils make a fantastic tool for yourself and a perfect gift as they come in a smart, metal case. Welcome to visit our tiny shop and test the pencils here at Hietsun Paviljonki!