Kirjapuoti kesäkaudella 2019 | Our book nook during the summer season 2019 18.04.2019 – Posted in: News

[In English, scroll down] Kevät on saapunut kuin varkain Helsinkiin. Tulevana viikonloppuna vietetään pääsiäistä, sitten on vappu ja sitten ei mene kuin muutama viikko, niin ollaan jo juhannuksessa. Yliopistolla kevään tulon huomaa työruuhkasta: opiskelijoiden diplomitöitä kertyy kasapäin ohjattavaksi ja arvosteltavaksi ja keskenjääneitä kurssisuorituksia halutaan parsia kovalla kiireellä valmiiksi.

Täällä kirjakaupan puolella kevät näkyy Hietarannan upean luonnon heräämisessä ja lisääntyneissä yhteydenotoissa. Matkailijat kaipaavat arkkitehtuurioppaita, rakentajat ja remontoijat etsivät ideoita, ja kevätsiivoajat kaipaavat ymmärtävää vastaanottoa kirjahyllyistä kiertoon päätyville arkkitehtuurikirjoille. On mukavaa saada olla avuksi, joten ottakaa vain yhtä ahkerasti yhteyttä kuin tähänkin asti.

Jos ajattelitte suunnata tänne Hietsun Paviljonkiin ja tulla katsomaan minikokoista kirjakauppaamme ihan paikan päälle, alla olevassa keltaisessa laatikossa on kootusti kevään ja kesän aukioloaikamme, jolloin lupaamme olla varmasti paikalla. Säännöllisten aukioloaikojen lisäksi olemme avoinna myös sopimuksen mukaan eli olkaa vaan reippaasti yhteydessä, jos joku muu ajankohta sopii vierailullenne paremmin tai jos teillä on jotain muuta kysyttävää.

Työhuoneen aukioloajat keväällä ja kesällä 2019

Bookm-ark.fi -arkkitehtuurikirjakaupan työhuone Hietsun Paviljongissa on auki tiistaisin klo 10–18, suljettu vappuaattona 30.4 ja 19.6–9.9.2019. Ota yhteyttä jos jokin muu aika sopisi sinulle paremmin. Verkkokauppa palvelee 24/7 ympäri vuoden.

door handle at hotel rantapuisto
We delivered a book to our international customer at Hotel Rantapuisto in Helsinki. There’s a piece of Finnish banking history in the door handle. The hotel complex is a former Pohjoismaiden Yhdyspankki conference centre, designed by architects Ragnar and Martta Ypyä in 1963.

Our architecture book nook aka workshop in Hietsun Paviljonki is open on Tuesdays from 10 to 18; closed on 30 April and between 19 June and 9 September 2019. Please contact us if you’d like to visit us some other time or if you have any other questions. The bookm-ark.fi webshop is open 24/7 throughout the year.

Workshop opening times in spring and summer 2019

Spring has arrived in Helsinki almost unnoticed. Next weekend is the Easter weekend, then it’s time to celebrate the 1st of May, and then there are only a few weeks and we’re in the middle of the Midsummer. At the university, the arrival of spring can be noticed from the increased workload: master’s theses pile up for tutoring and for reviewing; students remember their neglected coursework and hastily patch stuff together for credits.

Here at the bookshop front, the arrival of spring can be noticed from the awakening of the glorious nature that surrounds Hietsun Paviljonki, and from the increasing amount of inquiries. Travellers and tourists are looking for architectural guidebooks, builders and DIY-renovators are searching for ideas and handbooks, and spring cleaners are asking for a friendly reception for the books that they intend to clear out from their bookshelves. It’s a pleasure to be of assistance, so please feel free to contact us as vividly as always.

If you plan to head down to Hietsun Paviljonki and visit our miniature book shop in person, take a look at the yellow box above that contains our opening hours in spring and summer 2019. In addition to our regular opening hours, we are here also by appointment. So please, don’t hesitate to contact us, if some other time would suit your schedule better – or if you have any other requests.