Muutamme uuteen osoitteeseen! | We are moving! 01.07.2019 – Posted in: News

[In English, scroll down] Mahtavia uutisia: bookm-ark.fi muuttaa uusiin tiloihin! Ihana Hietsun Paviljongin konttorimme kävi liian pieneksi, pikkuisen väljempi uusi kauppa/toimisto/työhuone/varasto sijaitsee Munkkiniemessä Helsingissä.

Uusi sijainti on helposti saavutettavissa: Munkan ratikan numero 4:n pysäkki on kulman takana ja bussillakin pääsee lähelle. Pyöräbaana on vieressä, autopaikkoja löytyy myös. Munkkiniemen lisäbonus on monet kivat kahvilat ja ravintolat sekä Alvar Aallon huippukohteet: Kela-talot, Riihitien kotitalo ja Tiilimäen toimisto. Rahtaamme kirjoja ja kalustamme uutta tilaa heinä-elokuun ajan, uudessa osoitteessa olemme syyskuun alussa.

Ai niin, ja se uusi osoite on siis Kadetintie 19, 00330 Helsinki. Nähdään Munkassa syyskuussa 2019!


Great news: bookm-ark.fi is moving to a new location! Our wonderful shop at Hietsun Paviljonki became too small; our new and a bit more spacious shop/office/workspace/store is located in Munkkiniemi, Helsinki.

Our new location can be easily reached for example with the Munkka tram number 4; the stop is just behind the corner – many bus stops are also nearby. There’s also the bike baana route close by, and plenty of parking space in the quarters. The extra bonus in Munkkiniemi is that there are many lovely cafés and restaurants in the neighbourhood as well as the Alvar Aalto top sights: the “Kela house” apartment buildings, the Riihitie home and the Tiilimäki office building. We’ll be transporting the books and setting up furniture during July and August and settle in our new address at the beginning of September.

Oh, almost forgot, the new address is Kadetintie 19, 00330 Helsinki. See you there in September!