Maksuvaihtoehdot laajenevat, Holvi-kauppamme poistuu 22.04.2020 – Posted in: News

Kevät tuo mukanaan pieniä uudistuksia. Kivijalkakaupassammehan on jo pitkään maksettu kätevästi kortilla ja mobiilisti, mutta nyt mobilisoimme myös verkkokauppamme maksuvaihtoehdot. Otamme tänä keväänä käyttöön jo tuttujen Stripen ja PayPalin rinnalle Bamboran tarjoamat monipuoliset ja turvalliset verkkomaksupalvelut [edit 29.12.2020: valitettavasti Bambora muutti hinnoitteluaan, joten se poistuu käytöstä vuodenvaihteessa 2020–21].

Stripen puolellahan näppärät ApplePay- ja Google Pay -mobiilivaihtoehdot ovat olleet jo pitkään asiakkaan käyttöliittymästä riippuen tuettuja. Tämä keväinen päivitys tarkoittaa kuitenkin, että etenkin Suomessa olevilla verkkokauppa-asiakkaillamme on vastedes käytössään entistä enemmän maksuvaihtoehtoja: nykyaikaiset mobiilimaksamisen tavat, kaikki perinteiset kotimaisten pankkien maksuvaihtoehdot ja joustavat laskupalvelut.

Luovumme samaan syssyyn pienestä (ja laiminlyödystä) sivuverkkokaupastamme Holvissa. Mainio Holvi palvelee yritystämme toki edelleen. Keväästä 2020 eteenpäin palvelemme siis vain yhdessä virtuaalipaikassa, mutta mahdollisimman monipuolisilla, joustavilla, turvallisilla ja kätevillä maksuvaihtoehdoilla. Päivitetyt tilausehdot löytyvät täältä, jos haluat katsoa verkkokauppamme konepellin alle hieman tarkemmin.

PS. Päätimme samalla ottaa “korona-kädenojennuksemme” pysyvään käyttöön: kaikki yli 50 €:n tilaukset saavat kaupan päälle ilmaisen toimituksen Suomeen. Eurooppaan meneviin tilauksiin ilmaisen toimituksen raja on 100€.