Ihanaa Helsinki-kesää | Happy Helsinki Summer 11.06.2020 – Posted in: News

Olettehan huomanneet, että tänä viikonloppuna on vielä mahdollisuus tulla ostoksille ennen juhannustaukoa 18–20.6.2020. Toinen, vähän pidempi tauko aukioloajoissa on sitten heinäkuun lopussa 23.7–1.8.2020. Muuten pidämme kyllä kauppaa auki läpi kesän eli torstaisin ja perjantaisin klo 12–18 ja lauantaisin klo 12–15. Tervetuloa tutkimaan kirjavalikoimaamme sekä muistikirjojen ja kynien tarjontaamme tänne Munkkiniemeen!

PS. Huomenna perjantaina 12.6 mekin vietämme Helsinki-päivää: kaikki Helsinki-aiheiset kirjat ovat 10 % alennuksessa 12.6.2020, muistakaa verkkokaupassa laittaa alekoodi HELSINKI2020. Muistakaa myös, että verkkokaupassa on vain osa koko kaupan valikoimista.

I wonder if you’ve noticed that this weekend is your last chance to come over for shopping before our Midsummer break 18–20 June 2020. There will be another, a bit longer break again between 23 July and 1 August. Besides this disruptions in service, we’re here and keep the doors open throughout the summer: on Thursdays and Fridays from 12 to 18 and on Saturdays from 12 to 15. You are warmly welcome to browse our book selection and check out the notebooks and pens available here in Munkkiniemi shop!

PS. It is Helsinki Day tomorrow on Friday 12 June, and we’re celebrating it with offering a 10% discount on all our books in the Helsinki category. Please remember to use the code HELSINKI2020 in the webshop and that the webshop shows only a fraction of what we have in our store.