Avoinna vain ajanvarauksella – Open only by appointment 1.4 – 5.5.2021 27.03.2021 – Posted in: News

Koronatilanne Suomessa on nopeasti kääntynyt huonompaan suuntaan. Pääsiäisen jälkeen näyttää olevan tulossa raskaita liikkumisrajoituksia entisten koronarajoitusten päälle. Otamme tämän pandemian vakavasti, joten päätimme sulkea Kadetintien kirjakaupan ovet koko huhtikuun ajaksi 1.4 – 5.5.2021.

Kadetintien kirjakauppa huhtikuussa avoinna vain ajanvarauksella

Ei kuitenkaan syytä huoleen: verkkokauppa on avoinna globaalisti 24/7, kirjoja, muistikirjoja ja kyniä saa tulla katselemaan ja ostamaan ja verkkokauppatilauksia noutamaan, mutta vain ajanvarauksella. Täällä ollaan lähes joka päivä kuitenkin, joten laita viestiä Whatsappilla, tekstiviestillä, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeen kautta, kirjeellä, savumerkeillä tai ihan millä vaan menetelmällä mikä toimii sinulla parhaiten. Pysytään terveinä, nautitaan keväästä ja luetaan hyviä kirjoja – nähdään torstaina 6.5.2021 taas normaalisti.

The Coronavirus situation is rapidly worsening in Finland

The Coronavirus situation in Finland has rapidly taken a worrying direction. New severe lockdown measures are being planned on top of the existing covid restrictions. We take this pandemic seriously, so we decided to close the doors of our Kadetintie bookshop from 1 April until 5 May 2021.

There is no need to worry, however: our web shop serves you globally 24/7 and you are very welcome to come and visit and shop for books, notebooks and pens, and to pick up your webshop order, but only by appointment. I’m here almost daily anyway, so please message me via WhatsApp, SMS, email, Contact Form, letter, smoke signals or whatever method suits you best. Let’s stay healthy, enjoy the spring and read good books – let’s meet again on Thursday 6 May as usual.

bookm-ark.fi Kadetintie 19:ssa odottelee koronatilanteen helpottumista 1.4–6.5.2021. /// bookm-ark.fi at Kadetintie 19 is waiting for the Coronavirus situation to improve between 1.4 and 6.5.2021.