Kaupan kesätauot 2021 | Summer breaks in the shop 2021 17.06.2021 – Posted in: News

Juhannusta juhlitaan jo viikon päästä, joten on viimeiset hetket tiedottaa arkkitehtuurikirjakauppamme kesälomista.

Kesätauot 2021 ovat:

  • juhannuksena 24.–26.6.2021
  • heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa 22.–31.7.2021

Nämä kesätauot vaikuttavat niin, että Kadetintien kirjakauppa on kiinni ja verkkokaupan toimitukset odottavat paluutani kaupunkiin. Kannattaa laittaa viestiä joko suoraan tai verkkokauppatilauksen lisätietoihin, jos tilauksella on erityisen kiire. Ihanaa ja rentouttavaa kesää ja mielenkiintoisia hetkiä arkkitehtuurin parissa!


Finland is celebrating Midsummer already next week, so it’s about high time to inform you about the summer holidays at our architecture bookshop.

The summer breaks in 2021 are:

  • Midsummer: 24 – 26 June 2021
  • The last two weeks of July: 22 – 31 July 2021

These summer breaks affect our business so that the Kadetintie bookshop will be closed and the webshop orders will wait for my return to the city. Please don’t hesitate to contact me either directly or with an order note if I should hurry up with you order for some reason. Have a lovely and relaxing summer and many intriguing moments with architecture!