Kesäkausi paketissa | Summer all wrapped up 20.04.2023 – Posted in: News

Pieni kirjakauppamme Kadetintiellä on kadonnut koko kesäksi rakennustelineiden uumeniin. Talossa tehdään julkisivu- ja parvekeremontti ja se kestää alkusyksyyn saakka. Älkää antako työmaan hämätä: täällä ollaan ihan tavalliseen tapaan, vaikka tulevien viikkojen ajan matka ovellemme on mutkikas ja pimeä.

Kesäkaudesta puheenollen, tässä tiedoksi kesän 2023 aukiolopoikkeukset. Kauppa on kiinni:

  • vappua ennen 27–29.4.2023
  • juhannusta ennen 22–24.6.2023
  • heinäkuun lopussa 20–29.7.2023

Verkkokauppa palvelee joka tapauksessa koko kesän, ja aina voi ottaa yhteyttä, jos haluat tulla käymään aukioloaikojen ulkopuolella. Hyvää kirjakesää!


Our tiny bookshop on Kadetintie has disappeared behind scaffolding. They’re renovating the facades and balconies of the building and the construction works will last until early autumn. Please don’t let the construction site perplex you: we are here as usual, although for the coming weeks, the route to our door is dark and meandering.

Speaking of the coming summer, here are the summer 2023 exceptions to our normal opening hours. We are closed:

  • before 1st of May 27–29 April 2023
  • before Midsummer 22-26 June 2023
  • 20–29 July 2023

Our webshop is nevertheless at your service for the whole summer, and please feel free to get in touch if you want to pay a visit outside of our regular opening hours. Have a wonderful bookish summer!