New service: Local Pickup from Hietsun Paviljonki in Helsinki 20.10.2017 – Posted in: News

Edit 2019: We have moved to Munkkiniemi / Olemme muuttaneet Munkkiniemeen.

We have some great news to share: we have a new workroom and storage space, and from now on, you can choose to pick up your order from Hietsun Paviljonki in Helsinki. This new Local Pickup option is available for all our customers and naturally, it’s a totally cost-free shipping option for you. Until further notice, we’re open only by appointment, so please contact us if you plan to visit us.

Kivoja uutisia: saimme käyttöömme uuden työhuoneen ja varaston ja vastedes voit hakea tilauksesi suoraan Hietsun Paviljongilta Helsingistä. Tämä uusi noutomahdollisuus (Local Pickup) on tarjolla kaikille asiakkaille, ja se on luonnollisesti sinulle täysin maksuton toimitusvaihtoehto. Työhuoneemme on toistaiseksi avoinna vain sopimuksen mukaan, joten ota yhteyttä, jos haluat tulla vierailulle.