Lauantai-aukioloajat joulun alla | Saturday Opening Hours in the Christmas Season 2019 17.10.2019 – Posted in: News

Helsingin synkeä kaamosaika on käsillä ja jouluunkin on enää vain kaksi kuukautta. Jos mietit vuodenvaihteen lahja-asioita tai haluat leppoisan kävelykohteen loppuvuoden viikonloppuusi, tervetuloa arkkitehtuurikirjakauppaamme tänne Helsingin Munkkiniemeen. Marras–joulukuussa aukioloajat laajentuvat. Kauppa on auki pyhäinpäivän jälkeen aina jouluun saakka myös lauantaisin klo 12–18.

Hyllyissä on tällä hetkellä tosi hyvä valikoima arkkitehtuuria käsittelevää kirjallisuutta laidasta laitaan: arkkitehtimonografioita, rakennushistoriikkejä, teoreettista kirjallisuutta, Helsinki-aiheisia julkaisuja ja vaikka mitä. Uusia kirjoja on ilmestynyt mm. Reima Pietilästä ja pohjoismaisesta pientaloarkkitehtuurista.

Kannattaa myös tulla tutustumaan kirjoitustarvikkeisiimme kuten japanilaisen Midorin muistikirjoihin ja saksalaisen Kawecon lyijytäytekyniin sekä muuhun hauskaan tavaraan, mitä aarteistostamme löytyy. Midorilta odotamme juuri täydennyskuormaa, sillä ainutlaatuisella paperilaadulla ja designilla on vankka ihailijakuntansa. Tiedoksi muuten, että monen suosikki Cotton-muistikirja on poistunut Midorin tuotannosta ja tilalle on tullut hieman leveämmät, kultaisen leikkauksen mittasuhteilla valmistetut F-vihkot. Tervetuloa tutkimaan ja vertailemaan eri vaihtoehtoja.

Aukioloajat marras–joulukuussa 2019:
tiistaisin ja torstaisin + lauantaisin 9.11–21.12.2019 klo 12–18.

Opening hours in November and December 2019:
Tuesdays and Thursdays + Saturdays btw 9 Nov and 21 Dec 2019 from 12 to 18.

Osoite / Address: Kadetintie 19, 00330 Helsinki.

The gloomy dark season has landed in Helsinki, and Christmas is only two months away. If you’re thinking about seasonal gifts or looking for a nice destination to your weekend walks, welcome to visit our architecture bookshop here in Munkkiniemi, Helsinki. We’ll have extended opening hours on Saturdays from 12 to 18 between between All Hallows and Christmas.

We’ve got quite a good selection of architecture books at the moment: monographs, history books, Helsinki books, art books and much more. New books on Reima Pietilä and Nordic living are also in our selection.

You might also want to come and take a look at our selection of stationery such as the Japanese Midori notebooks, quality push pencils by the esteemed German firm Kaweco and other inspiring merchandise that we have in our treasury. We’re just expecting a shipment from Midori, because their unique paper and design have many solid admirers. Please also notify that their Cotton notebook, which is an all-time favourite by many, is no longer available, but substituted by the new F series, the measurements of which follow the golden ratio and is therefore a bit wider. You’re warmly welcome to study and test the options.

Ihanista vanhoista painokuvista saa yksilöllisiä lahjoja. | Lovely old art prints make a unique gift.